Incompany trainingen voor bedrijven

Pienter praktische bedrijfsopleidingen verzorgt ook incompany trainingen. Dit zijn maatwerk trainingen die wij afstemmen op de behoeftes van jouw team of afdeling, op een locatie naar keuze. We onderscheiden ons door te focussen op de toepassing binnen jouw bedrijf. Zo kunnen werknemers na de training direct aan de slag!

Onze incompany trainingen

– VCA basis
– VCA VOL
– VCA VIL
– VCA E-learning
– BHV
– EHBO
– Heftruck
– Heftruck herhaling
– Heftruck + reachtruck
– Heftruck + reachtruck herhaling

Interesse in een andere training die niet in dit rijtje staat? Geen probleem! Vraag een training aan en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij beschikken over een flexibele planning. Verlopen de certificaten van jouw personeel? Dan kunnen wij snel schakelen en een training plannen.

EHBO

Incompany training voor jouw bedrijf?

Heb je interesse in een incompany training? Of wil je weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Meer informatie over onze trainingen vind je hier.

 

Trainingsoverzicht

Pienter Praktische Bedrijfsopleidingen

Incompany Training

Pienter verzorgt ook maatwerk trainingen, op elke gewenste locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Laat je adviseren, bel of mail me terug

  Bij het versturen ga je akkoord met ons privacybeleid.

  Belangrijk bericht

  Pienter hecht grote waarde aan veilig trainen. Om er voor te zorgen dat cursisten over de juiste kennis en kunde beschikken, is onze trainingslocatie is open. Uiteraard hebben we hiervoor extra voorzorgsmaatregelen genomen. Van tevoren krijgt iedere cursist duidelijke instructies mbt het volgen van een cursus.

  Ga verantwoordelijk om met de veiligheid en gezondheid van jezelf en anderen: Ben je ziek? Dan blijf je thuis!

  Stay safe!

  Ik heb het begrepen!