Over ons

Pienter Praktische Bedrijfsopleidingen

Wij zijn dé praktijkopleider van Noord-Nederland. Bij Pienter Praktische Bedrijfsopleidingen kun je een brede selectie aan praktijkopleidingen volgen. Zo bieden we standaard cursussen aan op onze locatie in Bolsward maar ook maatwerktrajecten op elke gewenste locatie (incompany). Onze trainingen zijn er voor bedrijven en particulieren.

Bij Pienter staat de praktijk centraal

Bij al onze trainingen en cursussen staat de praktijk centraal. Onze instructeurs geven praktijkgericht les met veel praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal. Daarnaast is er in de bedrijfshal en het leslokaal voldoende ruimte voor praktijkoefeningen.

Vaste cursussen

Via de website bieden wij een vast aanbod aan cursussen aan die direct geboekt kunnen worden. De volgende cursussen bieden wij standaard aan:

  • BHV (basis + herhaling)
  • VCA (basis+ herhaling)
  • VCA VOL (basis + herhaling)
  • VIL VCU (basis + herhaling)
  • Heftruck (basis + herhaling)
  • Reachtruck (basis + herhaling)
  • Hef- en reachtruck (basis + herhaling)

pienter praktische bedrijfsopleidingen

 

Maatwerktrajecten door Pienter

De meeste cursussen kunnen wij ook incompany aanbieden. Daarnaast kunnen wij in samenspraak ook een cursus of training ontwikkelen. We hebben een breed netwerk aan instructeurs die trainingen geven. Zijn er bijvoorbeeld meerdere werknemers die graag (technisch) tekening leren lezen? Of meerdere werknemers die wel een lasinstructie kunnen gebruiken? Dan bieden wij een op maat gemaakte cursus. Samen beter worden in wat we doen: dat is waar Pienter voor staat.

Heb je vragen over een training of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze medewerkers

Neem contact met ons team

Neem contact met ons team

Benieuwd naar de mogelijkheden?

<p>Pienter verzorgt maatwerk trainingen, op elke gewenste locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek een training of vraag meer informatie aan.</p>


    Bij het versturen ga je akkoord met het privacybeleid