Heftruck

v.a. € 225

Wil jij een heftruck besturen? Het rijden op een heftruck vereist enige deskundigheid van jou als bestuurder. Je leert bij de heftruck cursus binnen een dag de benodigde vaardigheden.


8 De Marne 119, 8701 MC Bolsward
Bekijk training

Is je heftruck certificaat verlopen? Volg dan deze herhalingscursus. De heftruck herhalingscursus bestaat uit onderdelen die erop zijn gericht om je kennis over heftruck rijden op te frissen.


8 De Marne 119, 8701 MC Bolsward
Bekijk training

Deze basiscursus is geschikt voor beginnende heftruck -en reachtruck bestuurders zonder of met weinig ervaring. Tijdens deze cursusdag wordt alle kennis bijgebracht die je nodig hebt voor het behalen van zowel het heftruck als reachtruck certificaat.


8 De Marne 119, 8701 MC Bolsward
Bekijk training

Is jouw hef- en reachtruckcertificaat verlopen? Volg dan deze herhalingscursus. Tijdens deze herhalingsopleiding veilig werken met de reachtruck worden speciale oefeningen gedaan. De dag wordt afgesloten met een examen.


8 De Marne 119, 8701 MC Bolsward
Bekijk training
Pienter Praktische Bedrijfsopleidingen

Incompany Training

Pienter verzorgt ook maatwerk trainingen, op elke gewenste locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Laat je adviseren, bel of mail me terug

  Bij het versturen ga je akkoord met ons privacybeleid.

  Zit je gewenste training er niet tussen?

  Ben je op zoek naar een training die je niet op onze website terug vindt? Geen probleem. Je kunt een training aanvragen. Geef hiernaast aan voor welke training jij interesse hebt en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


   Bij het versturen ga je akkoord met ons privacybeleid

   Belangrijk bericht

   Pienter hecht grote waarde aan veilig trainen. Om er voor te zorgen dat cursisten over de juiste kennis en kunde beschikken, is onze trainingslocatie is open. Uiteraard hebben we hiervoor extra voorzorgsmaatregelen genomen. Van tevoren krijgt iedere cursist duidelijke instructies mbt het volgen van een cursus.

   Ga verantwoordelijk om met de veiligheid en gezondheid van jezelf en anderen: Ben je ziek? Dan blijf je thuis!

   Stay safe!

   Ik heb het begrepen!